партньори на събитието

Паркът е замислен като мащабен комплекс-атракцион, който предлага на своите посетители вълнуващо пътешествие в миналото – от няколко хиляди години преди новата ера до Средновековието. Изграден е на площ от 130 дка и беше официално открит на 22 юни 2019 г. Днес туристите могат да се запознаят със следните исторически периоди:
В неолитното селище ще видите възстановка на различни видове къщи, характерни за този период, глинените съдове, реконструкция на най-старото златно съкровище в света, открито във Варненския халколитен некропол.

Следва епохата на траките – ще видите реконструкция на тракийския дворец на Севт III, тракийски храм и три тракийски гробници. Възстановки на оръжия от тази епоха и на различните тракийски съкровища, открити в България.

В епохата на средновековието ще видите ранно-средновековно селище, български аул от VII век и средновековна крепост, оръжия, доспехи и одежди от този период.

Освен това има зона за интерактивни мероприятия, няколко езера и два ресторанта, които предлагат автентична българска и тракийска кухня.

Кой предмет е скъп за Вас? Този, който струва много, или този, който има емоционална стойност? Когато подарявате, Вие поднасяте отношение. Затова изборът на нетрайни или лишени от смисъл продукти превръщат подаряването в погрешен жест. В този сайт ще видите идеи. Ще се докоснете до реализирани проекти, съживили по уникален начин миналото. Разгледайте предложенията на TREASURE – пред вас са сувенирни реплики на златните и сребърни тракийски и прабългарски съкровища, живопис и скулптура, свежи интериорни решения. Всички те са създадени с убеждението, че когато решите да направите подарък на някого, ще потърсите внушението на предмета. Ритонът и фиалата ще престанат да са просто чаши, статуетката няма да бъде само една фигура. Ние предлагаме история. Но не тази в учебниците, а Вашата собствена история. Историята на Вашето приятелство. Или на успешно партньорство. TREASURE е философия на възраждането на истинските жестове – на внимание, на отношение, на духовна близост. Затова в този сайт ще видите възможности. Възползвайте се от тях. TREASURE е създадена точно за Вас.

Фондация “Въздигане” е създадена да съхрани и въздигне българския дух и култура. Най-лесният начин да претопиш един народ е да направиш така, че той да забрави своята история. В миналото има много примери, когато това се е случвало. В същото време дългата история е предпоставка за величие и успех. Колкото по-дълго е съществувал един народ, толкова по-голям е неговия потенциал за създаване на перфектна държавност, която до помогне на хората от този народ да живеят добре и да се развиват. В днешно време е поредния опит българите да бъдат асимилирани и да забравят кои са, като чрез медиите и действията на инструктираните управляващи се създават предпоставки за изтриване и преправяне на нашето минало и нашият велик произход.

Чрез фондацията имаме желание да помогнем на повече българи да осъзнаят, че държавата е наша и ние трябва да се грижим да я съхраним. Политиците са временно на власт, но държавата и възможността в нея да си осигурим честен и достоен живот, в който всички граждани да имат еднакви права и възможности за просперитет е вечна за нас. Поради тази причина ние трябва да сме ангажирани ежеседмично с действия по-съхранение и подобряване на средата на живот в държавата и за хората.

За нас
Ние сме хора като вас, българи, които са решили, че повече не искат да чакат някой да ги оправи отвън, а да се хванат и сами да изградят своето настояще и бъдеще. Община Ветрино е нашия дом и на първо време сме решили да го направим най-хубавото място за живеене. В този сайт ще станете свидетели на нашите стъпки, действия, борби, както и резултатите от тях. Възможно ли е България да стане най-доброто място за живеене в света и да се управлява от българи? Отговорът на този въпрос ще намерите тук, на нашите страници. Бъдете наши съмишленици и съратници.

Качествени хранителни добавки от Nutrafit.bg


Подарете си здраве, сила и издръжливост. Подобрете спортните си постижения и достигнете нови върхове в залата. Вече не е необходимо да мечтаете за невъзможното. С правилните хранителни добавки много скоро ще постигнете желаните резултати.

Защо да се доверите на хранителни добавки Nutrafit.bg?


Забравете за дългото обикаляне по магазините, сравняването на различните възможности и четенето на етикети. В нашия онлайн магазин бързо и лесно ще откриете пълна информация за добавките и витамините, от които се интересувате.

Ние от Nutrafit.bg сме спортисти също като Вас! Като професионалисти, нашата цел е не просто да Ви продадем поредните продукти. Искаме да Ви предложим селекция от най-добрите хранителни добавки на българския пазар.

Протеини, креатини, аминокиселини, BCAA, Л-карнитин, ензими, витамини и още много.

Избрахме да работим единствено с доказани производители, които да отговарят на нашите високи стандрати за качество, безопасност и ефективност на активните съставки.

Издателство
Издателството Тогедър Академи е създадено с цел да подпомогне процеса на финансовото ограмотяване на хората в България. Издаваме книги в областта на личните финанси, себеусъвършенстването и приложната психология. Основната идея е да има повече литература в тази сфера достъпна на български език. Книгите съдържат полезна информация, която е практически приложима и може да помогне за постигане на повече лични успехи и просперитет. Те също така ще ви помогнат да получите финансова независимост и свобода! Тази литература е така подбрана, че да може да се упражнява и прилага съвместно с консултанти на Тогедър България.

Финансови семинари
Семинарите имат за цел да ви представи цялостния модел за правилно финансово планиране и различните видове финансови инструменти, като в същото време ви предложи практически начини за изграждане на успешните финансови навици във вашия живот.

Лекторите в Тогедър Академи са професионалисти, които имат дългогодишна практика в управлението на личните финанси. Работили са с много хора и благодарение на системата, която преподават, са постигнали заложените цели. Извели са много опростен и достъпен за всеки човек модел за управление на личните финанси.